Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
 

 

ΝΕΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.  «ΚΑΛΑΘΙ ΠΡΩΙΝΟΥ»


Αγαπητοί συνάδελφοι,

Ο στόχος της δράσης «Καλάθι Πρωινού» είναι να διασυνδέσει τον κλάδο μας με  τις τοπικές κοινωνίες και τον πρωτογενή τομέα, προσφέροντας συγχρόνως στον επισκέπτη μια νέα γαστρονομική εμπειρία. Για να είναι εφικτό κάτι τέτοιο, θα πρέπει να πληρούνται κάποια κριτήρια, βάσει των οποίων θα εξασφαλίζεται η ποιοτική ταυτότητα της υπηρεσίας. 

Οι επιχειρηματίες που επιθυμούν να πιστοποιήσουν το κατάλυμα τους για τη δράση αυτή, θα αποκομίσουν πολλά οφέλη, ενώ παράλληλα θα αποδεικνύουν πολύ ευκολότερα τα ποιοτικά τους χαρακτηριστικά. 

 

Υποχρεωτικές απαιτήσεις και δικαιολογητικά

 

Για να πιστοποιήσει ένας επιχειρηματίας το κατάλυμά του για την υπηρεσία «Καλάθι Πρωινού», πρέπει να πληρούνται οι κάτωθι προδιαγραφές:
 

  • Να διαθέτει Ειδικό Σήμα Λειτουργίας Τουριστικού Καταλύματος εν ισχύ ή Γνωστοποίηση Λειτουργίας Τουριστικού Καταλύματος εν ισχύ. 
  • Να φέρει ευθύνη για όλα τα θέματα ασφαλείας τροφίμων σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. 
  • Να δεσμεύεται ως προς την ανάρτηση του σήματος της πιστοποίησης, σύμφωνα με τον κανονισμό. 
  • Να έχει διαβάσει και αποδεχτεί τους Όρους και Προϋποθέσεις χορήγησης σήματος «Καλάθι Πρωινού» που αναφέρονται στον Κανονισμό τον οποίο μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ

Η ισχύ της Βεβαίωσης Συνδρομής Προϋποθέσεων Χορήγησης Σήματος για το «Καλάθι Πρωινού» είναι τριετής με την υποχρέωση ετήσιου επανέλεγχου για την διατήρηση της, έως την λήξη αυτής. 

 

Ποσό πιστοποίησης για κατόχους κάρτας μέλους ΣΕΤΚΕ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ : 161,20 € ανά Ειδικό Σήμα Λειτουργίας/Γνωστοποίηση

Ποσό πιστοποίησης για μη κατόχους κάρτας μέλους ΣΕΤΚΕ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ : 210,80 € ανά Ειδικό Σήμα Λειτουργίας/Γνωστοποίηση

Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν την συμμετοχή τους στον σύλλογο που είναι μέλος, ή στην ομοσπονδία μας.

Απαιτείται η συμμετοχή τουλάχιστον 15 επιχειρήσεων για να μπορούν τα σεμινάρια να γίνουν τοπικά.

 

Επίσης, μπορείτε να καταχωρήσετε online την αίτηση σας στο παρακάτω σύνδεσμο:

 

http://www.t-cert.gr/el/content/companycertification

Breakfastbasket SETKE