Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
Transparent Layer
 
 

 

Αγαπητοί συνάδελφοι και επισκέπτες,

Μέσω αυτού του site, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Παραλίας, προσπαθεί να σας κρατάει ενήμερους για όλα τα επίκαιρα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως επίσης και να έχουμε μια κοινή πλατφόρμα παρουσίασης των μελών μας και των επιχειρήσεων τους.
 
Για όλους τους επισκέπτες της Παραλίας, η συγκεκριμένη ιστοσελίδα θα είναι ένα σημείο αναφοράς, όπου περιγράφονται τα κυριότερα αξιοθέατα που μπορούν να επισκεφθούν. Επίσης παρουσιάζονται καταλύματα- μέλη του Συλλόγου όπου μπορούν να μείνουν και δραστηριότητες που θα μπορούσαν να κάνουν.
 
Η Παραλία Κατερίνης, είναι ένας ευλογημένος τόπος με τεράστιο δυναμικό και προοπτική στον Τουρισμό.
 
Σε μικρή απόσταση, περίπου 10 χιλιομέτρων, μπορεί κανείς να βρει μια καταπληκτική Αρχαία πόλη το Αρχαίο Δίον, γαστρονομία με έμφαση στην πασίγνωστη πλέον μεσογειακή διατροφή, εξαιρετικά φρέσκα ψάρια φυσικές ομορφιές και θαυμάσιες παραλίες, υψηλού επιπέδου καταλύματα Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων και εξαιρετικά Boutique studios αλλά και καταλύματα με σχεδιασμό φιλικό προς το περιβάλλον.
 
Μέσω του συλλόγου, προσπαθούμε να προωθήσουμε τον τόπο μας και να προσελκύσουμε περισσότερους επισκέπτες, μέσω διαφόρων δράσεων και τις αναγκαίες υποδομές.
 
Η Παραλία Κατερίνης βρίσκεται περίπου 100 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο Μακεδονία οπότε εύκολα κάποιος με τη χρήση των αεροπορικών γραμμών μπορεί να μας επισκεφτεί από όλες τις χώρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι το site αυτό θα είναι ‘δυναμικό’, δηλαδή οποιαδήποτε αλλαγή ή πληροφορία ή νέο θα ενημερώνεται και θα μεταδίδεται άμεσα.
 
Ελπίζω να αποτελέσει ένα επιπλέον εργαλείο δουλειάς και ενημέρωσης.
 
Με φιλικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Γρηγόριος Βεΐδαμενίδης

 

PHP Hits Count